Jøtul FS 520 FRL valkoinen takka valoisaan moderniin skandinaaviseen olohuoneeseen

Elementtitakka, jonka useat seinät ovat lasia, on jokaisen sisustamisesta kiinnostuneen unelma!

Elementtitakka voi olla olohuoneen hienoin esine, ja isoista lasipinnoista näkyvät liekit kruunaavat kokonaisuuden. Katso, miten viihtyisä olohuoneestasi voi tulla.

Valkoinen Jøtul I 620 FRL -takkasydän puurakenteella valoisassa modernissa olohuoneessa

Elementtitakka, jonka seinistä lasisia ovat yksi, kaksi tai kolme

Takka on tärkeä sisustuselementti. Rätisevän takan tai kamiinan ääreen on mukavaa kokoontua kylminä päivinä. Tulen äärellä nojatuolissa lämpö tuntuu hyvältä ja leviää sekä koko huoneeseen että kehoon ja mieleen.

Lasiseinäisestä elementtitakasta tulen näkee erityisen hyvin. Saat itse valita takkaasi yhden, kaksi tai kolme lasiseinää. Jos takkaan on näkymä useista eri suunnista, kannattaa ehdottomasti valita malli, jossa on kaksi tai kolme lasiseinää. Takkasydämissämme on lisäksi pinnoitetut lasit ja ilmapuhallus, joka pitää lasit puhtaana ja tulen näkyvissä.

Jøtul I 620 FL musta takka valoisassa ja modernissa olohuoneessa

Suunnittele oma takkasi

Jos haluat suunnitella itse oman takkasi, valikoimassamme on paljon erikokoisia takkasydämiä ja isoja lasipintoja, jotka sopivat integroitavaksi.

Jos haluat kulmatakan, tilanjakajatakan tai puusäiliöllä varustetun takan, kannattaa ehdottomasti valita takkasydän. Elementitakan ulkoasun voit valita itse ja se voi olla esimerkiksi sileä tai röpelöinen muurattu, tummaksi maalattu tai ympäröivien seinien väriseksi maalattu.

Katso kaikki takkasydämet

Jøtul I 620 FL valkoinen takka, jossa on puutila, joka jakaa huoneen keittiön ja olohuoneen välillä

Takka tilanjakajana

Tilanjakajana takka lämmittää ja luo viihtyisää tunnelmaa kahteen tilaan samanaikaisesti. Sillä saa siis tuplasti nautintoa. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten tulisija luontevimmin kohottaa paitsi asukkaiden viihtyisyyttä myös hyvinvointia sekä asunnon visuaalista ilmettä. Elementtitakka on paitsi lämmittävä kaluste ja tilan katseenvangitsija, myös koko viihtyisän kodin sydän.

Jøtul FS 520 FL valkoinen takka puutilalla valoisassa ja modernissa olohuoneessa

Valmistakka

Edullisempaa vaihtoehtoa etsivälle valmiit takkamme ovat hyvä valinta. Niissä on takkasydän ja valmis ulkokuori samassa paketissa. Ne on nopea asentaa, ja ne voidaan maalata heti asentamisen jälkeen.

 

Katso kaikki takat

Jälleenmyyjämme auttavat sinua löytämään unelmatakkasi

Halusitpa suunnitella takkasi itse tai ostaa valmistakan, jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan ratkaisun ja täyttämään takkaunelmasi.

Etsi lähin jälleenmyyjä