Mukava peitto ja kahvikuppi sängyllä

Tuotevideot

Löydä unelmiesi takka videokirjastostamme.

Jøtul F 200 musta puuhella sinisen seinän edessä

Jøtul F 200 - Klassikon uusi tulkinta

Jøtul F 200 edustaa perinteitä ja 170 vuoden kokemusta lämmittämisestä ja sen ulkoasun pohjana on yksi yrityksen myydyimpien tuotteiden muotoiluista nyt modernina tulkintana. Kamiinan orgaaniset muodot on tyylitelty hienostuneesti, ja siinä on kauniisti kaartuva yläosa ja goottilaistyyliset kiskot tulipesän ympärillä. Koko komeuden viimeistelevät neljä tukevaa jalkaa.

Lue lisää

Jøtul F 602 ECO pieni puuhella ja liesi modernissa olohuoneessa

Jøtul F 602 ECO - Maailman eniten myyty kamiina

Jøtul F 602 on yksi Jøtulin ajattomista klassikoista. Se on ollut vuosia suosituin malli, jonka suunnittelivat 1930-luvun loppupuolella arkkitehdit Blakstad ja Munthe-Kaas ja jonka koristelusta vastaa kuvataiteilija Ørnulf Bast. Myöhemmin siihen on tehty teknisiä muutoksia ja nykyään siinä on uudenaikainen puhtaasti polttava tulipesä. Kamiina on sekä käytännöllinen että persoonallisen näköinen.

Lue lisää

Jøtul F 373 Advance musta puuhella modernissa olohuoneessa

Jøtul F 373 Advance - Muotoilun edelläkävijä

Muotoilun edelläkävijä Jøtul F 370 Advance -sarja on muotoilultaan maailmankuulu. Kun 370-sarja tuli markkinoille, se mullisti kamiinoiden koko muotokielen ja voitti Red Dot; Best of the best -palkinnon ensimmäisenä kamiinana ja ensimmäisenä norjalaisena tuotteena. Advance-sarjaa suunniteltaessa oli tärkeää selvittää, mikä teki 370-sarjasta menestyksekkään ja palkitun ja katsoa sitten, miten sitä voisi parantaa entisestään.

Lue lisää

Jøtul F 305 LL musta puuhella neljällä jalalla modernissa olohuoneessa

Jøtul F 305 - Tyylipuhdas ja ajaton

Norjalaiset huippusuunnittelijat Andersen & Voll ovat suunnitelleet Jøtul F 305 -sarjassa tyylipuhtaan, muotoilultaan ajattoman kamiinan, jonka luukun lasin läpi tuli näkyy erittäin hyvin. Sarjaan kuuluu helppokäyttöisiä kamiinoita, joiden suunnittelun lähtökohtana on ollut toimivuus ja lämmitysominaisuudet.

Lue lisää

Jøtul F 232 musta puuhella sinisen seinän edessä

Jøtul F 232 - Jøtul F 230 tarjoaa uutta lämmitysteknologiaa

Tulisija on muotoilultaan selkeä ja puhdaslinjainen, mikä tekee siitä ajattoman. Hareide Design on hyödyntänyt valuraudan ainutlaatuisia muotoiluominaisuuksia ja luonut pehmeänkodikkaan tulisijan, jossa tuli on hyvin näkyvissä. Jøtul F 230 -kamiina toimitetaan sivulasein varustettuna tai ilman niitä.

Lue lisää