Norjan vuoret ja vuonot talvella

Taistelua kylmää vastaan vuodesta 1853

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. Toiminnassamme on yhdistynyt ylpeys norjalaisesta käsityötaidosta ja taidosta pärjätä hyvin tässä kylmässä maassa jo yli 170 vuoden ajan.

Norjalaista käsityötä

Norjan luonto, kulttuuri ja käsityötaito ovat tärkeitä asioita ja perintönä veressämme. Kiinnostuksemme lämpöä ja lämmitystä kohtaan yhdistyneenä perinteiseen käsityötaitoon ja sen esteettiseen laatuun ovat tärkeitä osasia määriteltäessä Jøtulin olemusta.

Ajatonta muotoilua

Muotoilultaan ajattomat tuotteemme rakentavat siltaa vanhasta perinteestä nykyaikaan ja ne sopivat hyvin myös moderniin sisustukseen. Niissä erottuvat omaleimainen norjalainen käsityötaito ja toimiva muotoilu, joka miellyttää silmää, on laadukasta ja puolustaa paikkaansa sisustustrendien vaihtuessa. Kauneus on katsojan silmässä, kuten sanotaan. Mutta kaunis muotoilu on paljon enemmän kuin se, mitä silmä näkee. Me Jøtulilla uskomme vakaasti, että muoto ja toiminta kulkevat käsi kädessä.

Tieto ja osaaminen

Laatutietoiset asiakkaat ostavat Jøtulin tulisijan, koska he tietävät, ettei mitään ole jätetty sattuman varaan. Olemme ylpeitä siitä, että saamme suunnitella ja valmistaa maailman hienoimpia ja kestävimpiä valurautakamiinoita, -takkasydämiä ja -tulisijoja, mutta olemme myös ylpeitä siitä, että asiakkaat arvostavat tuotteitamme. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä, ja jaamme mielellämme lämpöä ja lämmitystä koskevaa osaamistamme ja tietämystämme, jotta Jøtul-tulisijasi olisi sinulle kestävä lämmön, hyvä olon ja nautinnollisten, rauhallisten hetkien lähde.

Jøtul valurautaa

Olemme ylpeitä siitä, että saamme suunnitella ja valmistaa maailman hienoimpia ja kestävimpiä valurautakamiinoita, -takkasydämiä ja -tulisijoja, mutta olemme myös ylpeitä siitä, että asiakkaat arvostavat tuotteitamme. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä, ja jaamme mielellämme lämpöä ja lämmitystä koskevaa osaamistamme ja tietämystämme, jotta Jøtul-tulisijasi olisi sinulle kestävä lämmön, hyvä olon ja nautinnollisten, rauhallisten hetkien lähde.

Laatua, joka kestää ihmisiän

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tulisijoja – kamiinoita ja takkasydämiä. Siksi kaikki tuotteemme valmistetaan Norjassa käsityönä parhaista saatavissa olevista materiaaleista. Ainutlaatuisen kestävyyden ansiosta Jøtul pystyy tarjoamaan markkinoiden pisimmän takuun. Siksi ei ole kummallista, että F 602 -malli on historiamme eniten myyty ja kopioitu kamiina.

Valurauta, itsestäänselvä valinta jo sukupolvien ajan

Valuraudalla on ollut vankka sijansa jo kauan. Siitä valmistetut osat ovat erittäin kestäviä, mutta niitä on myös helppo vaihtaa. Ne eivät mene pilalle tai menetä muotoaan vuosien kovan käytön jälkeenkään.

Lämmitystä norjalaisittain

Pitkä kokemuksemme pohjoisesta ilmastosta on opettanut meille, että lämpö on enemmän kuin lämpömittarin lukema. Tuotteemme tarjoavat kaiken, mitä lämpöön liittyy – tulen kotoisen rätinän, täydellisen kauniin liekin, parhaan mahdollisen palamisen tehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä varten – ja ajattoman muotoilun.

Jøtul worldwide

Jøtul on maailman johtava tulisijabrändi ja maailmanlaajuinen markkinajohtaja, jonka tuotteita myydään 43 maassa kuudessa maanosassa. Kykymme mukautua eri markkinoille sekä eri vaatimusten ja eri asiakkaiden tarpeiden mukaan ovat olennainen osa kansainvälistä menestystämme.

Löydä jälleenmyyjä