Jøtul Frøya corten-teräksestä valmistettu ulkotakka puutarhassa

Pihatakka pidentää kesäiltoja

Tekeekö mieli nauttia takkatulen tunnelmasta ulkona? Jøtulin pihatakka tuo viihtyisyyttä pihalla vietettyihin kesäiltoihin.

Viihtyisyyttä ulkotiloihin

Kevät ja kesä pitkine, valoisine iltoineen ovat viimeinkin koittaneet. Ulkona tuoksu vastaleikattu ruoho, kaduilla parveilee ihmisiä ja niittykukat kukkivat. Se tarkoittaa, että ulkona vietettävä aika lisääntyy. Kun valoisuus kevään ja kesän myötä lisääntyy, siirrymme enenevässä määrin ulos. Pesemme ja kuuraamme, istutamme kesäkukkia ja tuomme pihakalusteet varastosta. Kaipaisiko pihasi juuri tälle kesälle pientä päivitystä?

Miltä pihatakka kuulostaa?

Kädet pitelevät kukkia kesäpuutarhassa

Tee olohuone pihalle

Kuulutko sinä niihin, joista on ihanaa käpertyä sohvannurkkaan takkatulen ääreen syksyllä ja talvella? Ehkäpä hyvän kirjan, kuuman kaakaon ja mukavien olovaatteiden kera? Entä jos veisitkin tämän saman tunnelman ulos terassille tai parvekkeelle? Sisusta olonurkkaus viihtyisäksi kasveilla ja pihakalusteilla. Vaihda kuuma kaakao jääkylmään raikkaaseen juomaan ja lämpimät olovaatteet kevyempiin.

Tee itsellesi keidas, jossa viihdyt perheen ja ystävien kanssa tunnista toiseen.

Jøtul Frøya corten-teräksestä valmistettu ulkotakka puutarhassa

Pihatakka Jøtul Frøya

Takkatulen ääressä taivasalla

Tee itsellesi keidas, jossa viihdyt perheen ja ystävien kanssa tunnista toiseen hyvästä ruoasta, juomasta ja unohtumattomista keskusteluista nauttien. Juuri tällaisten iltojen ei soisi koskaan loppuvan. Hanki pihatakka, niin voit nauttia takkatulesta taivasalla.

Miltä pihatakka kuulostaa?

Jøtul Loke -ulkotakka ja Jøtul Terrazza XL -ulkotakka terassilla meren rannalla

Pihatakat Jøtul Loke ja Jøtul Terrazza XL

Jøtul-pihatakat – nauti ulkona olosta vuoden ympäri

Pihatakka on luonteva, valoa ja lämpöä luova keskipiste, jonka ansiosta kesäiltoja voi venyttää vieläkin pidemmiksi. Jos nautit ruoanlaitosta, monissa pihatakoissamme on grilliritilä. Pihatakat on valmistettu corten-teräksestä, jonka pinta ruostuu kauniisti ajan mittaan. Pihatakat ovat huoltovapaita, ja ne kestävät ulkona ympäri vuoden.

Jøtul Terrazza ulkotakka ruskeaa corten-terästä grilliterassilla

Pihatakka  Jøtul Terrazza

Miltä pihatakka kuulostaa?

Pidennä sinäkin kesäiltoja Jøtulin pihatakalla. Pihatakkoja myyvät jälleenmyyjämme.