Mies työskentelee Jøtul Støperissä

Kylmyyden torjuntaa jo 170 vuotta

Kaikki sai alkunsa vuonna 1853... Norjan luonto ja kulttuuri sekä norjalainen käsityötaito ovat tärkeä osa DNA:tamme. Jøtulin henkeä voisi parhaiten kuvata intohimoiseksi suhtautumiseksi lämpöön, joka yhdistyy käsityötaitoon, jolla on 170 vuoden perinteet valuraudan muovaamisessa arkiesineiksi.

Jøtul 170 vuotta -logo

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja takkojen valmistajista. Intohimoinen suhtautuminen lämmitykseen ja pitkä kokemuksemme pohjoismaisesta ilmastosta ovat opettaneet meille, että lämpö paljon enemmän kuin lämpömittarin lukema.Jøtul F 602, pieni musta puuhella valkoisen palomuurin edessä.

Jøtul F 602 ECO – pieni mutta persoonallinen kamiina

Käyttämällä kuivaa polttopuuta ja sytyttämällä tulen oikein tämä puhtaasti polttava kamiina voi saavuttaa jopa 81 prosentin hyötysuhteen! Se siis tuottaa paljon lämpöä jokaista klapia kohden. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että monien vanhojen kamiinojen hyötysuhde on vain 50 prosentin tietämillä.

Jøtul F 200 - Klassikon uusi tulkinta

Jøtul F 200 edustaa perinteitä ja 170 vuoden kokemusta lämmittämisestä ja sen ulkoasun pohjana on yksi yrityksen myydyimpien tuotteiden muotoiluista nyt modernina tulkintana.

Jøtul F 200 musta puuhella sinisen seinän edessä

Ostaa puuhella?

Jälleenmyyjämme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan takka- tai puukiukaan.

Puukustannuslaskuri

Polttopuulaskurin avulla voit vertailla sähkön ja puun polton hintaa.

Minkä puuhella haluat?

Tutustu laajaan puuuunien ja takkavalikoimaamme ja löydä suosikkisi!


Työläisiä Jøtulin tehtaalla vanhaan aikaan

Norjalaista käsityötä vuodesta 1853

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja takkojen valmistajista. Ylpeään norjalaiseen perinteeseen pohjautuen olemme yhdistäneet kestävän käsityön ja kyvyn torjua kylmyyttä jo vuodesta 1853.

Kristin S. Frithjofsen JøtulVuosipäivänä katsomme menneisiin vuosiin ja siihen, missä olemme nyt – vuosi 2023 tulee olemaan tärkeä vuosi Jøtulin historiassa. Meillä on edessämme monia jännittäviä projekteja. Meitä ohjaavat menneisyytemme, perinteemme ja tuotemerkkimme arvot, ja samaan aikaan kehitämme tuotteita ja konsepteja tulevaisuutta varten.

Kristin S. Frithjofsen, tuotemerkki- ja markkinointijohtaja, Jøtul
Moderni mökki revontuilla.

Varaava kamiina upeassa arkkitehdin suunnittelemassa vapaa-ajanasunnossa

Jøtul F 520 HT -kamiina todella pääsee oikeuksiinsa Pohjois-Norjassa sijaitsevassa upeassa arkkitehdin suunnittelemassa vapaa-ajanasunnossa. Lämpöä varaavien kivien ansiosta Harstadin pariskunta saa täyden hyödyn lämmöstä, vaikka huonekorkeus onkin huima ja tila suuri ja avoin.

Valimo Jøtulissa

Kiertoilmalämpöä Jøtulilta

Uudelleen käyttö, kierrätys, kiertotalous, ympäristövaikutus ja kestävyys. Nämä ovat ydinarvojamme, jotka liittyvät vahvasti filosofiaamme, asettavat edellytykset Jøtulin nykyiselle toiminnalle, ja miten varaudumme tulevaisuuteen.


Asiakkaidemme lämpimiä hetkiä

On ihanaa, kun asiakkaamme jakavat mukavia hetkiä Jøtulin takkatulen ääressä ja nauttivat ympäristöystävällisestä ja aidosta lämmöstä. Seuraa meitä Instagramissa @JotulStoves ja merkitse kuvaasi hashtag #jotul, niin kuvasi voi päätyä julkaistavaksi tilillämme.


Ostaa puuhella?

Jälleenmyyjämme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan takka- tai puukiukaan.