Jøtul F 200 musta puuhella pimeässä olohuoneessa

Jøtul F 200 - Klassikon uusi tulkinta

Jøtul F 200 edustaa perinteitä ja 170 vuoden kokemusta lämmittämisestä ja sen ulkoasun pohjana on yksi yrityksen myydyimpien tuotteiden muotoiluista nyt modernina tulkintana.

Jøtul F 200 - Klassikon uusi tulkinta

Kamiinan orgaaniset muodot on tyylitelty hienostuneesti, ja siinä on kauniisti kaartuva yläosa ja goottilaistyyliset kiskot tulipesän ympärillä. Koko komeuden viimeistelevät neljä tukevaa jalkaa. Malliin on saatavilla lyhyet tai pitkät jalat. Ilmansyöttöä on helppo säädellä yhdellä vivulla. Tuhkien poistamisesta on tehty helppoa: kamiinan pohjassa on kätevä tyhjennysratkaisu.

Useimpiin koteihin sopiva klassikko.

Jøtul F 200 - Klassikon uusi tulkinta

Tämä tulevaisuuden klassikko on syntynyt kestävistä materiaaleista, perinteisestä käsityötaidosta ja uusimmasta lämmitysteknologiasta.

- Ulkoasu perustuu myydyimpään malliin

- Useimpiin koteihin sopiva klassikko

- Kätevä tuhkalaatikko

Tutustu lisää

Jøtul F 205 - Pohjoismaista minimalismia

Jøtul F 205 -kamiinassa yhdistyvät pohjoismainen muotoilu, huippuluokan lämmitysteknologia ja vastuulliset materiaalit. Tämä malli on pienikokoinen puukamiina, jonka ilme on luonnollinen ja kevyt. 

Jøtul F 205 -kamiinassa yhdistyvät pohjoismainen muotoilu, huippuluokan lämmitysteknologia ja vastuulliset materiaalit.

Jøtul F 205 -  Pohjoismaista minimalismia

75-senttinen kamiina saattaa ensinäkemältä vaikuttaa pieneltä, mutta Jøtul F 205 on kehitetty toimimaan ihanteellisesti pienellä teholla. Siitä huolimatta siinä riittää tehoa kylmähuipuista selviytymiseen. Ilmansyöttöä on helppo säädellä yhdellä vivulla. Tuhkien poistamisesta on tehty helppoa: kamiinan pohjassa on kätevä tyhjennysratkaisu. Malliin on saatavilla lyhyet tai pitkät jalat.

- Moderni muotoilu

- Mahdollisuus raitisilmaliitäntään

- Kätevä tuhkalaatikko

Tutustu lisää

Haluatko Jøtul F 200?

Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme auttavat sinua! Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja ja ohjeita.

Löydä jälleenmyyjä