Tyttö kantaa polttopuita

Sustainable comfort

Jøtulin puhtaasti polttavan kamiinan tai takan käyttäminen saattaa olla viihtyisin ympäristötekosi. Kun käytät kierrätetystä valuraudasta valmistettua ja maailmanluokan Clean Burn Technologylla varustettua kamiinaa, voit rentoutua ympäristöystävällisen tulisijasi ääressä hyvillä mielin. Tämän päivän ja huomisen hyggeä.

Jøtul F 373 Eteenpäin olohuoneessa äidin ja hänen poikansa kanssa

Viihtyisä ympäristöteko

 • Jatkuvan tutkimuksen, kehityksen ja testauksen ansiosta Jøtul on nyt maailmanjohtava Clean burn Technologyn alalla. Kyse on paremmasta ilmastosta, kun pienhiukkasten määrä vähenee minimitasolle. Lisäksi kuluttajien talous, saat enemmän lämpöä halkoa kohden.
   
 • Uudelleen käyttö, kierrätys, kiertotalous, ympäristövaikutus ja kestävyys. Nämä ovat ydinarvojamme, jotka liittyvät vahvasti filosofiaamme, asettavat edellytykset Jøtulin nykyiselle toiminnalle, ja miten varaudumme tulevaisuuteen.
   
 • Useimmat haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja jälkeläistemme hyväksi. Sen vuoksi on hyvä tietää, että puu on uusiutuva ja lyhytaikainen resurssi, ja puhtaasti palava puukäyttöinen Jøtulin tulisija on 100 prosenttisesti ilmastoneutraali

 

Jøtul näyttää, kuinka sytyttää takka ympäristöystävällisesti

Miten tulisija sytytetään

Liity ja tee ero

Kestävällä tarkoitetaan muun muassa, että meidän on ajateltava tulevia sukupolvia ostaessamme tavaroita ja palveluita. Ilmastonmuutosta kuvataan yhdeksi aikamme suurimmista haasteista. Yksityishenkilöinä voimme vaikuttaa ilmastokaasupäästöihin, ja pienet muutokset voivat saada aikaa suuria muutoksia.

Jøtul F 373 Advance - Muotoilun edelläkävijä
 

 • Palkittua muotoilua
   
 • Ilmaventtiilin ansiosta kamiinaa on helppo käyttää oikein
   
 • Tuli näkyy hyvin kolmesta suunnasta

 

Tutustu lisää

Visste du at

 

Mies ampuu Jøtul -takassa

Ympäristötietoinen Clean burn Technology

Jatkuvan tutkimuksen, kehityksen ja testauksen ansiosta Jøtul on nyt maailmanjohtava Clean burn Technologyn alalla. Mutta miksi on niin tärkeää olla luokkansa paras puhtaasti palavien puukamiinoiden, takkojen ja tulisijojen suhteen? Ensinnäkin kyse on paremmasta ilmastosta, kun pienhiukkasten määrä vähenee minimitasolle. Lisäksi kuluttajien talous, saat enemmän lämpöä halkoa kohden.

Tutustu lisää

Rene Christensen

Yhteiskuntavastuunamme on edistää terveempää ilmastoa ja vihreämpää kehitystä. Samalla saamme kilpailuetua, koska yhä useammat kuluttajat haluavat valita ympäristöystävällisesti ja kestävästi. Autamme heitä valinnassa tarjoamalla ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisellä tavalla.

Markkinointijohtajamme René Christensen

Jøtul F 400 ECO - Jämerä valurautakamiina

 

 • Polttopuiden pituus jopa 50 cm
   
 • Ulkoinen tuhkalaatikko ja tuhkahylly
   
 • Suuri lasiluukku, tuli näkyy hyvin

 

Tutustu lisää

Mies kierrättää Jøtul -tuotteita

Kiertoilmalämpöä Jøtulilta

Uudelleen käyttö, kierrätys, kiertotalous, ympäristövaikutus ja kestävyys. Nämä ovat ydinarvojamme, jotka liittyvät vahvasti filosofiaamme, asettavat edellytykset Jøtulin nykyiselle toiminnalle, ja miten varaudumme tulevaisuuteen. Kuluttajien on helppo valita ympäristöystävällisesti, kun he hankkivat uuden puu-uunin tai tulisijan.

Tutustu lisää