Mies laittaa puita Jøtul F 602 -puutakaan

Luotettavia lämmönlähteitä

Ajattomat kamiinat ja puunkulutuksen puolittava moderni polttotekniikka tekee kamiinoista paitsi kauniita sisustuselementtejä myös uskollisia ja luotettavia lämmitysvälineitä. Ne kestävät käytössä pitkään.

Jøtul 170 vuotta -logo

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja takkojen valmistajista. Intohimoinen suhtautuminen lämmitykseen ja pitkä kokemuksemme pohjoismaisesta ilmastosta ovat opettaneet meille, että lämpö paljon enemmän kuin lämpömittarin lukema.


Jøtul F 602, pieni musta puuhella valkoisen palomuurin edessä.

Jøtul F 602 ECO – pieni mutta persoonallinen kamiina

Käyttämällä kuivaa polttopuuta ja sytyttämällä tulen oikein tämä puhtaasti polttava kamiina voi saavuttaa jopa 81 prosentin hyötysuhteen! Se siis tuottaa paljon lämpöä jokaista klapia kohden. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että monien vanhojen kamiinojen hyötysuhde on vain 50 prosentin tietämillä.

Ostaa puuhella?

puuhella kuvake

Jälleenmyyjämme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan takka- tai puukiukaan.

Minkä puuhella haluat?

puuhella kuvake

Tutustu laajaan puuuunien ja takkavalikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Terje Agard projektingenjör på JøtulJøtul F 602 -kamiinasta on saatavilla useita malleja. Kun kehitimme uusimman mallin Jøtul F 602 ECO -kamiinan, johtoajatuksina olivat suuri hyötysuhde ja tutun ja arvostetun, vuodelta 1940 olevan muotoilun säilyttäminen. 

Terje Agard projektiinsinööri Jøtulissa
Kaksi naista istuu Jøtul F 167 -uunin edessä harmaassa olohuoneessa.

Uusi ja lämmittävä tulisija vanhempaan taloon

Pienellä norjalaisella paikkakunnalla kolmen hengen perhe muutti vanhaan hirsitaloon vuonna 2019. Hyvä ja lämmin talo on ehdottoman tärkeää kylässä, jossa talvet ovat pimeitä ja kylmiä – tämän perhe sai tuntea kehossaan. Sitten aloitettiin hirsitalon remonttiprojekti ja unelma omasta lämmöstä toteutui.

Mies harmaassa neulepuserossa kantaa polttopuita.

Kaikki tarvittava tieto polttopuusta

Haluatko lukea lisää polttopuusta ja puulla lämmittämisestä? Puu on ihmisen käyttämistä energianlähteistä vanhin. Se on kulttuuria ja tiedettä, ja se luo kotiin aitoa lämpöä ja viihtyisyyttä. Se on myös kaikkein varmatoimisin lämmönlähde. Tästä saat vastaukset kaikkiin puulla lämmittämistä koskeviin kysymyksiisi!


Asiakkaidemme lämpimiä hetkiä

On ihanaa, kun asiakkaamme jakavat mukavia hetkiä Jøtulin takkatulen ääressä ja nauttivat ympäristöystävällisestä ja aidosta lämmöstä. Seuraa meitä Instagramissa @JotulStoves ja merkitse kuvaasi hashtag #jotul, niin kuvasi voi päätyä julkaistavaksi tilillämme.

Ostaa puuhella?

Jälleenmyyjämme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan takka- tai puukiukaan.

puuhella kuvake