mies polttopuita takkaan

Luotettavia lämmönlähteitä

Ajattomat kamiinat ja puunkulutuksen puolittava moderni polttotekniikka tekee kamiinoista paitsi kauniita sisustuselementtejä myös uskollisia ja luotettavia lämmitysvälineitä. Ne kestävät käytössä pitkään.

Jøtul F 602 ECO pieni puuhella keittotasolla kanssa modernissa olohuoneessa

Jøtul F 602 ECO – pieni mutta persoonallinen kamiina

Käyttämällä kuivaa polttopuuta ja sytyttämällä tulen oikein tämä puhtaasti polttava kamiina voi saavuttaa jopa 81 prosentin hyötysuhteen! Se siis tuottaa paljon lämpöä jokaista klapia kohden. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että monien vanhojen kamiinojen hyötysuhde on vain 50 prosentin tietämillä.

Lue lisää

Terje Agard projektiinsinööri Jøtulissa

Jøtul F 602 -kamiinasta on saatavilla useita malleja. Kun kehitimme uusimman mallin Jøtul F 602 ECO -kamiinan, johtoajatuksina olivat suuri hyötysuhde ja tutun ja arvostetun, vuodelta 1940 olevan muotoilun säilyttäminen. 

Terje Agard projektiinsinööri Jøtulissa
Pino kuivattuja polttopuita

Kummalla lämmittäminen on halvempaa – sähköllä vai puulla?

Puukustannuslaskurimme avulla voit vertailla sähköllä ja puulla lämmittämisen hintoja. Koska hinnoissa on suuria eroja ja ne vaihtelevat paljon, suosittelemme käyttämään oman kotitaloutesi sähkön ja puun ostohintoja.

Lue lisää

Katso, mitä muut ovat valmistaneet Jøtul F 602 -kamiinallaan:

Jøtul F 602 on suosittu julkaisujen aihe Instagramissa. Meistä on hauskaa seurata, millaista ruokaa seuraajamme ovat Jøtul F 602 -kamiinalla valmistaneet.

Jøtul Instagram-seuraajat kokkaavat Jøtul F 602:llaKihara ruskea koira makaamassa valkoisella matolla lähellä Jøtul takkaaJøtul Instagram-seuraajat kokkaavat Jøtul F 602:lla

Uudelleenpostitus fra Jøtul Instagram@le_anvil@anne.esmee ja @theintrepidexplorers

Mies neuletakissa pitäen kiinni

Kaikki tarvittava tieto polttopuusta

Haluatko lukea lisää polttopuusta ja puulla lämmittämisestä? Puu on ihmisen käyttämistä energianlähteistä vanhin. Se on kulttuuria ja tiedettä, ja se luo kotiin aitoa lämpöä ja viihtyisyyttä. Se on myös kaikkein varmatoimisin lämmönlähde. Tästä saat vastaukset kaikkiin puulla lämmittämistä koskeviin kysymyksiisi!

Lue lisää

Haluatko puukiukaan Jøtulilta?

Ota yhteyttä jälleenmyyjään